resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 500
    o sahayı 90 dakika boyunca bir ileri bir geri koşabilecek bu arada rakiplerle mücadele edebilecek göt'e sahip futbolcu.. öyle bizde hasta gassaraylıyız sırayla gidip oynayalım demekle olmaz.. o sahanın boyu 120 metre.. 65-70.dakikadan sonra onsekizin oralarda topa bastığında karşı kale nasıl görünür biliyormusun sözlük..!! hani denizde yüzerek açılırsın açılırsın açılırsın da bi döner bakarsın, kıyı anasının dininde kalmış ve "vay a.k. nasıl yüzücem lan ben bu mesafeyi" dersin ya sözlükçüm, işte öyle görünür.. insana "göt" bi sıçmak için, bir de 65-70.dakikalardan sonra top oynamak için lazımdır.. o da sabri de var.. tribünde veya tv başında maç seyredenlerde yok.. boşuna heveslenmesinler.. o göt onlarda olsaydı zaten herhangi bir takımda futbol oynuyor olurlardı.. haa bir de antremanlar mevzusu var ki ona hiç girmiyorum bak..

    edit: ayrıca galatasaraylı olup olmadığını bilmediğim ve galatasaraylı olup olmaması umrumda olmayan futbolcumuzdur. ben galatasarayımızın futbolcusu olduğu için her sporcumuza yapmamız gerektiği üzre saygılı ve adil davranmaya çalışıp, oynadığı futbol üzerinden değerlendirmeler yapmaktayım sözlükçüm.. bilgilerinize..

    edit-2: aha.! bir bu eksikti. bir de yakın tanıdığı yaptınız.. allah allah.. evet nişanlıyız yakında evlenicez.. ama düğün amisterdamda (ulan hep bunu yazmak istemiştim) olduğu için sözlükçüler davetli değil.. çatlayın patlayın... ahgahahahaha..
App Store'dan indirin Google Play'den alın