resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 3865
    fatih terim'in de şu ana kadar yalanlamadığı ve eminiz ki %100 doğru olan bir olay var. ünal aysal fatih hocayı cebinden aramış. mesaj atmış yine fatih terim cevap vermeyip açıkçası takmamış başkanı. en son lütfi arıboğan'ı floryaya yollamış yine terim başkana dönmemiş.

    kusura bakmayın da fatih terim'in siklemediği adam galatasaray spor kulübü başkanıdır. fatih terim'in yaptığına ayıp demek bile hafif kalır. ünal aysal'ı sevmeyebilir ama galatasaray kulübü başkanı arıyorsa o an da bakamasan da geri dönersin. geri dönmeyip artislik yaparsanda sonuçlarını katlanırsın.

    ( arkadaşlar dün tüp kafanın basın toplantısında söylediği bir şeyi atlamayın. "birisi benim telefonlarıma çıkmasa hatayı kendimde ararım" dedi tüp kafa. yani burada bile galatasaray spor kulübü başkanına laf sokup kader arkadaşına aklıncadestek çıktı ve hala imparator dediğimiz fatih terim tüp kafanın skandal açıklamalarına tek bir cevap vermedi. ne demek galatasaray başkanı hocasını arayacak ve hoca telefonlara çıkmayacak. böyle birşey kabul edilebilir mi?)

    ünal aysal'a bir kez daha helal olsun diyorum. inşallah bu sıkıntılı süreçte alnının akıyla çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın