resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 2904
    fenerli bir arkadaşın evinde izliyorum, 22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçında fernandes'in sağ uzak köşeye havadan sağ ayak içiyle yaptığı bir vuruş vardı, top öyle bir gitti ki doksana doğru yan ağlardan girecek gibi, arkadaş heyecanlandı bayağı ben de içimden "la noliy" derken sanki antrenmanda çalışır gibi iyi yer tuttuğu için üzerine gelen topu o kadar rahat kontrol etti ki ben sırıttım pis pis arkadaş "ohaa" falan diyordu en son :(

    aynı pozisyonda volkan demirel olsa pozisyonu kurtarsa bile hayvani bir plonjon yaparak çıkarırdı belki dönen top gol olur ya da kornere çıkardı top. biz alıştık tabi bu pozisyonlara ama işte bunlar top class kaleci hareketleri.

    zaten kendisinin hayvani performanslarına sıklıkla tanık oluyoruz da hala inanamadığım bir pozisyonu var 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçında.

    di maria ceza sahasına hafif soldan girip karşı karşıya kalmıştı, sanırım ronaldo'nun topuk pasıyla, sol ayak dış ile topa öyle bir vuruş yaptı ki ben o top havalandığı anda golü yediğimizi hissettim ama muslera sol eliyle öyle bir refleks gösterip topu tokatladı ki ben ekran başında, jose mourinho yedek kulübesinde şoka girmiştik.

    zaten 2 yıldır lig'de şampiyon oluyoruz ve 2011-2012'de 9, 2012-2013'de 10 puan fark attık. bu farkların oluşmasında belki de muslera'nın payı herkesten fazladır.

    sadece 2011-2012'de 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı'na zapata, aykut, ufuk vb. gibi bir kaleci ile çıktığımızı düşünemiyorum.

    ülkenin en büyüğü ve avrupa'nın da sayılı takımlarından biri olacaksak kalecin çok iyi değil mükemmel olacak.

    sezon başladığı için rahatız ama dilerim her hangi bir sezon sonu kendisini satmak gibi gaflet de bulunmayız.

    arkadaş bir de adam o kadar sempatik ki kadın taraftar sayımız arttı...

    (bkz: kedi canını senin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın