• 64
    yüreği kaldırmayacağı için seyretmiyor ise başka, sonuçta sağlık her şeyden önemlidir ve bazı taraftarlar bu konuda ciddi sorunlar yaşayabiliyorlar ki bu yüzden kalp krizi veya beyin kanaması geçiren, hatta vefat eden kimseler ne yazık ki mevcut.

    amma, gerçek anlamda totem yaptığını zannetme gafletine düşerek bu eylemi gerçekleştiriyor ise ya koca dünyanın karman çorman işlerini kendi ufak tefek zırvalıkları ile değiştirebileceğini sanıp allah'ın kutsanmış oğlu triplerinde takılan bir gizli megalomandır, ya da bildiğin süzmedir.

    insan çok ilginç bir varlık gerçekten, en kötü huyu da etten, kemikten ve boktan ibaret basit bir canlı olduğunu unutup kendini bir bok zannetmesi. totem de bunun bir uzantısı diye düşünüyorum. sonuçta bundan bin yıllar önce kendi ufak tefek davranışları sonucu yağmur yağdığını veya deprem olduğunu zanneden insanlar vardı diyeceğim de kesin hala vardır.

    buna benzer ifadeleri daha önce de kullandım biliyorum ama işin taşağı bir kenara bu totem işine gerçekten gönül vermiş insanlar var ise allah bol bol akıl, fikir ve ruh sağlığı versin. mamafih, ben de denk geldikçe yerimde duramayıp kendimi tekrar ediyorum...

    not: şaka maka geçen bizim eşek ahırda osurunca gol attık. ilk fener maçından önce basıcam kuru fasulyeyi merkebe :(

    al sana totem amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın