• 8264
    real madrid maçı benim için patlama noktası olmuştur. bana göre 17 eylül galatasaray real marid maçı'ndaki mağlubiyetin sebebi dany ve eboue'dir. koskoca galatasaray takımının savunması bu kadar acemice hatalar yapamaz. bu düzensizliği yabancı kuralına bağlamak istemiyorum ama eğer yabancı kuralı olmasaydı şu anda dany ve riera yerine daha üst düzey oyuncular izliyor olurduk. fakat riera'yı takdir etmek lazım. 30 yaşından sonra sol bekte harikalar yarattı. ama adamın elinden bu kadarı geliyor yani sol bek oynama kalibresi bu kadar. 2 sezondur bir sol bek alamıyoruz ya. aylarca carlinhos'un peşinden koştuk, carlinhos nedir abi, kimdir ?

    eboue'yi suçluyoruz tamam. ama onun yerine de sabri oynasa bir kaç maç sonra sabri'yi de istemeyeceğiz. ben şahsen eboue, dany ve riera'nın bu takımda oynamasına tahammül edemiyorum. chedjou daha yeni, hakkında yorum yapmak için biraz erken ama fransa ligi'nde yılın en iyi stoperi seçilen adamın bu kadar zamanda farkını biraz göstermesi gerekirdi. gerçi bu adamı kimin yılın en iyi stoperi seçtiğini de bilmiyoruz ya neyse. belki yılın en sikimsonik futbolcusu seçildi de medya bizi sikiyo haberimiz yok. lucas neill ve tomas ujfalusi'nin ilk zamanlarındaki performansını hatırlayın.

    bu savunma dörtlüsü yerine sabri-semih-gökhan-hakan oynadı diyelim. ilk bir kaç maç sonunda semih hariç hepsine küfür edeceğiz. bu su götürmez bir gerçek. bana kalırsa ben eboue'nin yavşakça hareketlerini, yere yatıp kalkmamalarını görmektense sabri'nin canını dişine takıp mücadele etmesini görmeyi tercih ederim. sabri yerine hamit oynarsa emin olun ki hamit yine küfür yiyecek. adamın kendi pozisyonunda sıçıp batırmasından sonra sağ bekte harikalar yaratmasını beklemeyelim. riera'nın hakan'dan avantajlı olduğu noktalar soğukkanlılığı ve tekniğidir. hantallık aynı hantallık. ama nedense hakan bana daha çok güven veriyor o pozisyonda. ve dany. arkadaş bu nedir ya ? schalke maçında saçma sapan anlaşmazlıktan dolayı bir gol yedirdi, real madrid maçında yine aynı şekilde melo'nun üstüne atladı golü yedik, karşındaki takım real madrid, önünde benzema var ve sen benzema'ya çalım atıyorsun lan. bu nasıl bi vurdumduymazlık, bu nasıl bir siklememezlik ? sanki mahallede arkadaşlarıyla top oynuyor amk. şampiyonlar ligi lan orası.

    real madrid maçından sonra aklımda kalan tek şey ilk 30 dakika ve bruma oldu. keşke amrabat'ta bu kadar ısrar etmeseydik de ona verdiğimiz parayı bruma gibi gençlere harcasaydık. gerçi bruma hakkında konuşmak için de erken. ilk maçlarında ümitlendirip sonradan amrabat'a dönüşmesin de. burak yılmaz'ın artık biraz dinlendirilmesi gerekiyor bence. ayrıca umut bulut'un form durumu burak'tan daha çok hak ediyor ilk 11'i. sneijder fizik olarak yetersiz. oyundan çok çabuk düşüyor, insiyatif almıyor. ama kadronda sneijder varsa oynatıcaksın.

    ümit ediyorum ki beşiktaş maçına bambaşka bir kadroyla çıkarız. ben artık bu götü kalkmışlığı, vurdumduymazlığı, laubaliliği görmekten sıkıldım. kazanmak için mücadele eden bir takım görmek istiyorum. ben de kadro yapıcam amına koyim.

    muslera
    sabri-semih-chedjou-hakan
    melo-selçuk
    burak-sneijder-bruma
    drogba

    bu kadro beşiktaş maçı için değil tabi ki. burak'ı burda sağ açık değil de çift forvetin sağındaki forvet olarak düşünün. ikinci forvet ya da dış forvet. drogba tek forvetin santrforu. bruma sol açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın