resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6793
    real madrid'le oynarken en ufak bir konstanrasyon hatası yapamazsınız diyen hocamız. çok da haklı. hocamızdır, canımızdır, ciğerimizdir. çoğumuz onu babamız gibi severiz. ama takımdaki kötü gidişat bu kadar ayyuka çıkmışken suçu sadece futbolcularda aramak biraz acımasızlık olur.

    17 eylül 2013 galatasaray real madrid maçı'nda ortaya çıkan skor yada skor sikimizde değil, ortaya çıkan oyun bugünün problemi değildir. daha en başından geçen sezon * şampiyon olduğumuzdan beri hangi sistemle oynayacağımıza bile karar veremedik. daha buna bile karar verememişken ben nasıl aldığımız oyuncuları eleştireyimki. biz ne oynuyoruz? 4-3-1-2? 4-4-2? 4-2-3-1? falan filan. yinede en iyisini sen bilirsin de sistemi falanı filanıda siktir ettim, transfer dönemindeki plansızlığıda, yaptığımız saçma transferleri, önce alıp sonra kapının önüne koyduğumuz yada önce almayıp sonra kucak açtığımız evlatlarımızıda es geçtim. sahi bizim ne olursa olsun, sahada kim olursa olsun bir karakterimiz vardı. ona ne oldu be hocam. nerde bizim yürekli hocamızın, yürekli oyuncuları. hani şu maç 2-0 olunca eli belinde gezen adamlar geçen sene 2-0'dan maç çeviren oyunculardı.

    herşeyi kaybederiz önemli değilde biz sahadaki karakterimizi asla kaybedemeyiz. sahada gezen adamları, keyfi oynayan oyuncuları kabul edemeyiz. takımımızda çok büyük bir konsantrasyon sorunu var. bu çok belli artık. ama hocam kusuruma bakmada bu sorun sadece oyuncularımızda değil. sende imparator, sende real madrid'le oynarken en ufak bir konstanrasyon hatası yapamazsın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın