resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6728
    zor günler geçirdiğimiz şu zamanda yaptığı konuşmalarla birliği, beraberliği sağlaması, huzurlu bir ortam için çabalaması gerekirken 13 eylül 2013 galatasaray antalyaspor maçı sonrası basın toplantısında inatla yönetime, başkana laf sokma derdine girdi hoca. açık şekilde başkanı hedef aldığını düşündüğüm sözlerini yazacağım. kimse bundan sonra fatih terim ile ünal aysal arasında sorun yok da demesin. sanıyorum artık fatih terim'in her konuşmasında galatasaray zarar görecek.

    "ben bugüne kadar hiçbir zaman kurumsal bakmadım, durumsal baktım olaylara. dolayısıyla olaya bu gözle bakmak lazım." (geçen seneki "eleman" olayıyla ilgili diye düşünüyorum.)

    "ne bundan önceki gelişlerimde, ne bundan sonraki kalışlarımda birilerinin içi rahat etsin veya birilerinin içi rahat etmesin, rahatsız olsun diye de imza atacak halim yok. hiçbir şeye imza atacak değilim."

    "zaten bizim birer sene gidiyor imzalarımız, öyle değil mi ? ilk anlaşmam da bir seneydi. başkanımızın da beyanatı yok mu başarıya dayalı, her sene imzamızı devam edelim. başarı, başarı, başarı hatta hatırladığım kadarıyla böyle bir, çok da güzel devam ediyor işte birer senelik, ne oldu ? galatasaray'da ben 30 yıl kalırım, 40 yıl kalırım ve birer birer. ondan fazlası yok. bende bir değişme yok. ama dediğim gibi birileri rahat etsin, birileri etmesin diye imza atacak halde değilim."
App Store'dan indirin Google Play'den alın