resim
Metin Oktay
Mevki:Santrfor
Doğum:02.02.1936
Ölüm:13.09.1991 (55)
Uyruk:Türkiye
  • 838
    ğhiç izlemedim, hiç görmedim ama seviyorum, çok seviyorum garip değil mi? kendisinden kalan birkaç cümleyi seviyorum. galatasaray'ı seviyorum, galatasaray'ı seveni seviyorum. galatasaray'ı en çok seveni en çok seviyorum. en çok onu özlüyorum.

    kralı da seviyorum belki ama en çok taçsız kralı seviyorum. görme, duyma, izleme meselesi değil bu his meselesi. hislerini en yoğun yaşayan bu adamı da gerektirdiği kadar çok seviyorum.

    kendisi bir hayal gibi geliyor bana hayali kahraman gibi. çünkü ancak hayallerinde bulabilirsin böyle bir insanı. bir kavram sanki herkes için farklı anlama gelen aslında tek anlamı galatasaray olan.

    hagi, selçuk inan veya bülent korkmaz benim için metin oktay ile aynı anlama gelir. çünkü metin oktay bir insandan da öte ruhtur. ve ruhlar ölmez. sen onu hissettiğin sürece vardır. ben metin oktay'ı damarlarıma kadar hissediyor ve ona layık bir taraftar olmaya çalışıyorum. seversiniz sevmezsiniz, galatasaray için akan her damla tere her damla göz yaşına saygım vardır. çünkü bu damlalar metin oktay'ı ifade eder benim için.

    fazla uzattım iyi ki varsın metin oktay, ruhun şad olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın