• 2477
    yabancı sınırı tez elden kalkacakmış gibi kararlar alan yönetimdir. ne olursa olsun her sene bir kac yatırım hamlesi yapmak gerekli ve acıkcası bu transfer sezonu fiyaskonun da ötesinde gecti.

    fatih hoca tranfer istemedi diyenler icin de, alperi istedi ki görüsüldü; kerim frei muabbeti bizim icin de döndü, emre can diye bir süre ortalık oyalandı vs vs.

    yani bir takım sebeplerden ötürü transfer hamleleri gerceklestirilemedi. şuan cok kritik bir noktadayız. evet takımımız iyi, muhtemelen bu seneyi de sampiyon tamamlayacak. benim aklımdakiler bundan bagımsız seyler. seneye gelecek olan sınırları da siktirediyorum, herseyden önce bize genc adam lazım bas bas bagırıyor takım. 30 yas otralamasındayız, takımın devamlılıgı icin bir kac genc monte edilmesi elzem. e brumayı aldın bonuslarla kimbilir kaca gelicek, e bu kadar verdin biraz da bunun turk versiyonuna ver. 3 milyon euroya kerim frei'i besiktasa kaptırma. yapma bunu. bu cocuk hata kaza ola ki iyi cıkarsa yemin ediyorum basımızı vuracagız daga tasa. neden mi?

    cunku seneye yeni genc oyuncular almamız gerekecek artık iyice yaslanmıs olacak takım. işte o zaman alabilecegimiz potansiyelli oyuncu bulamayacagız belki de. gökhan töre ve frei besiktasın yolunu tuttu, oguzhan keza gecen seneden gitmişti. beşiktastan korktugumdan değil yanlış anlasılmasın ama o kadar hamlesiz duruyoruz ki adamlar durup dururken ucuza iyi adamları alıp dortmund modeli benzeri bi sistem olusturabiliyorlar.

    biz iyi takımız yıldız oyuncularımız var ve cl seviyesinde transferler yapmalıyız evet, ama gelecege yatırım icin senede 3 4 milyon euroyu da kullansak cok da birsey kaybetmeyiz. umalım ki seneye yeni kurallarla 5+0+3 takımımız yıldızlar toplulugu ama ligde takım cıkartamıyor konuma gelmez.

    yonetimin de acilen bu konularda dusunup tasınması ve gelecege yonelik takıma entegre edebilecegi oyunları bulması lazım bir sekilde. gerci bu sene is isten gecti ama neyse..
App Store'dan indirin Google Play'den alın