• 2475
    fm, pes ve fifa'da satamadıkları oyuncuyu serbest bırakan kişilerin salladığı yönetimdir.
    evet ucuza gitmiştir oyuncular, anadolu takımında olsaydı bu kadar ucuza alamazdık buna da kabul. ancak türkiye liginde kaliteli futbolcunu anadolu takımlarına satamazsın. satılan atletico'ya gider.

    türkiye liginde büyük takım olmak zordur, küçük takımların iştahını kabartırsın, yenmek ve futbolcu satmak için ellerinden geleni yaparlar çünkü sen ilgilenmişsen iyi futbolcudur. aynı şekilde sen satıyorsan bitmiş futbolcudur veya satmak zorundasındır.

    turistik ilçelerde turüst öpen esnaf misali bizim iş, galatasaray türkiye'nin turistidir arkadaş kabul et. sattığın futbolcudan para kazanabilmen için real madrid gibi olmalısın ki yedek oyuncun bile milyon euro etsin. ya da porto gibi olmalısın diyecem ama olmaz niye ? çünkü porto kendi bölgesinde futbolcu buluyor ve yetiştiriyor, çünkü adamların toprağı verimli. hadi türkiyeden futbolcu bul'da fiziğini geliştir de, mental olarak geliştir de sat. en yetenekli dediğimiz emre çolak, salih felan bile gördüğünüz gibi zaten detaylara inmeme gerek yok.

    yani, mevcut şartlar altında en iyi yönetim şeklini sergiliyor bence. keşke ali adnan'ı alsalardı diyorum sadece başkada bir şey demiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın