• 2440
    aydın yılmaz yıllık 2 trilyon para ile 2+1 yıllık sözleşme yapıyor, dalga dubara muhabbetler, yok 7 numaranın laneti, yok patlayamayan yıldız falan. yönetimin bu konulardaki şaşılacak hareketleri nasıl göz ardı kalıyor anlamak mümkün değil. hazırlık kampı yememiş, çok büyük ihtimalle bu yüzden kadroda fazla yer bulamayacak olan ve seni 2 ay önce reddetmiş bir oyuncuya verdiğin paraya bak.

    engin baytar. geldiği ilk sezondaki performansı, kazandığı paranın çok üstünde olabilir. ama hocasına küfrederek takımdan kovulmuş bir oyuncuya fatih terim şans veriyorsa o adam 11 maç ceza aldıktan sonra takıma ata demirer gibi dönmeyecek abi. dönememeli. dönerse de sonucuna katlanmalı. ama biz ne yaptık? engin yürekli oyuncu romantizmiyle adamı hala bağrımıza basmakla kalmadık, yıllık ücretini 2 katına çıkardık. ben engin olsam idman yapmam. 11-12 sezonunda oynadığıyla hayatının geri kalan kısmını idame edecek herif.

    aykut erçetin... gerek tekniğine, gerek entelektüel kişiliğine, profesyonelce çalışıp formayı hakettiği dönemde zapata'nın arkasında kalmasına, yediği şanssız goller yüzünden asılıp kesilmesine, itiraf ediyorum biraz da kalecilik sempatisiyle ben de epey dilendim kendisine. ama yok. eray ikinci kaleci olacaksa bu takımda ne aykut ne de ufuk üçüncü kaleci olmaz. koyarsın 15-16 yaşındaki çocuğu üçüncü kaleci olarak. ama gidip aykut ve ufuk'a kamyon dolusu yıllık ücret verilmez. sonuçta ziraat kupasını sana getiren kaleci bile değiller.

    burak yılmaz... henrikh mkhitaryan'ın 25 milyon euro'ya dortmund'a gittiği dünyada 30'dan aşağı bir fiyatla masaya oturmak skandalken, şu ara hem burak'in menajerinden hem de lazio'dan açıklamalar çıkıyor piyasaya kulüpler anlaşmıştı diye. anlaşılan fiyat 12 milyon euro. ulan bu adam o fiyata gitse o masadaki yöneticimizi insan hakları mahkemesine versen kazanırsın.

    iyi ki bruma'yı alabildiler de, vizyonluymuşuz gibi bir izlenim oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın