• 2429
    en büyük hatalar zaferlerden sonraki rehavette yapılır. maalesef yönetimimiz de zaferlerden sonra özeleştiri yapmadı, geçmişin muhasebesini inceleme ve durumu değerlendirmede bulunmadan rasgele hareket ediyor.
    - yabancı sınırı varken transferde yapılan saçma hamleler; yetenekli genç yerli oyuncuları almamak hatta elindeki en iyi yerlileri küstürüp ayrılmanın eşiğine getirmek, yabancı transfer peşinde koşup bir sonuca varmamak, ihtiyaçları karşılamadan transferi sonlandırmak.
    - federasyon anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirmesine bizim yöneticilerimiz "artık bu yönetim miadını doldurdu" demesine rağmen, bir anda ortada hiç bir şey yokmuş gibi fatih hoca'nın milli takıma hoca olması, her şeyin üstüne sünger çekilmesi.

    yapılan hatalar sportif başarısızlık getirirse sorumlusu kendileridir, bunun bilincinde olsunlar. beşiktaş'ın oyuncu yapılanması ve stadı tamamlaması 2 seneye ciddi rakip olacaklarını gösteriyor. daha bu seneden toparlanma belirtileri başladı hatırlatayım dedim. kendileri 2 sene önce yönetime geldiğinde galatasaray 8. olmuştu ama en iyi yerlileri alıp yeni bir yapılanmayla buralara geldik. şimdi rakipler hamleler yapıyor biz bakıyoruz, yanlış yaptığımızı anlamak ya da cevap vermek için oturup bekleyecek miyiz ? 2 sene sonra yahu biz o zaman yanlış davranmışız dersiniz aferin böyle devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın