• 359
    (bkz: sana istekler hazırladım sözlük)

    1- türkiye avrupa birliği' nden sadece standartlarını alsın sözlük. zaten dağılmakta olan bir topluluğa sokma ülkeyi...
    2- yunanistan amerika' dan pzh 2000 obüslerini satın alıp biz fırtına diye yerli malı obüs yapınca ve amerika' da elindeki palladine diye topları bize satamayınca ağlamasınlar sözlük... ikisine de nihuuhahauahaha diye gül... fırtınaları yapan adapazarı' ndaki fabrikamıza aferin de sözlük...
    3- rusya ihracat için sınırına gelen türk tırlarını bekletmesin sözlük... ülkemiz haftada 500 milyon dolar zarar ediyor... putin' i çağır sözlük... ben kulağını çekerim onun... akıllı olsun akıllı !
    4- italya' daki l' aquila depremzedelerine '' kendinizi iki haftalık tatilde diye düşünün '' diyen silvio berlusconi' yi bana getir sözlük... onun da kulağını çekicem... acıya saygısı olsun biraz !
    5- israil şu heron sözleşmesine uysun... netanyahu' ya 10 gün süre ver sözlük... elinde heronlarla nevizade' de olsun... kafamızı bozmasın...
    6- enflasyon düştü diyorlar... git bir bak sözlük... düştü diyorlar cebimize yansımıyor pek... :(
    7- doğalgaz sayaçları bilmem kaç eurodan vatandaşa satılmasın sözlük... git bak bakalım avrupa' daki insanlara kaçtan satılıyor... bize de ondan satılsın...
    8- kış gelince iran ile rusya ikide bir efelenmesin sözlük... yok doğalgazınızı keserim yok zam yaparım diye... eğer yine bunu yaparlarsa ahmedinecad ile putin' in toplarını inşaata kaçır sözlük... gerisini hallederler sen karışma... :)
    9- salim ' alo ' şarkısıyla ipini koparmış gibi her yere çıkmasın... sevmiyorum şarkıyı sözlük... ne yapıcan bilemiyorum ama buna çare bul !

    hadi tüm bunları boşver de sözlük bir kamu kurumunda çalışıyorum. tayinim çıktı. haksızlık yapıyorlar göndermiyorlar. niye biliyor musun sözlük ? çünkü benim torpilim yok sözlük... daraldım... bunaldım... dıhanndımmm sözlük... kayınbabası kurumun tepesinde olan hak etmediği halde amerika' ya kursa giderken veya babası kurumdan yüksek mevkilerde emekli olanların çocukları izmir' e tayin olurken bari ben hak ettiği tayini alayım sözlük ! sanki çok matah bir yere gidiyorsun diyeceksin bana biliyorum sözlük... ama benim de ailem var sözlük... sevdiğim dünyalar güzeli bir kız var... benim suçum işimi yapmak, yalakalık yapmamak veya torpilimin olmaması mı ?

    10- biliyorum en zor bu diyeceksin ama bana hakkım olan tayini ver sözlük... :(

    önemli not : bunları yap bitir sözlük. bana bitti diye mesaj at. yeni görevler vericem sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın