resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6534
    galatasarayın türk futboluna armağan ettiği en nadide değerlerden bir tanesidir kendisi. neden anlamıyorum aklım da hiç almıyor. her yaştan ve her hayattan insanlar kendisine çok kolay muhalefet olabiliyor ve ağır eleştirilerde bulunabiliyor. bir medya patronu veya sporun içinden birisi veya evinde otuz bir çekip karnı acıkınca ketçap mayonezli döner yiyen 17 yaşında bir bebe hatta ve hatta yaşı büyük olmasına rağmen 17 yaşında bir bebe gibi eleştirilerde bulunup egosunu galatasaraylılıktan arşa çıkarmış insanlar fatih terimi harcıyor, üzülüyorum.

    sahip çıkmamız gereken en nadide insanlardan birisi fatih hoca, bu kulüp ona sahip çıkmadığında takıma veda ederken son maçında taraftarın yoğun sevgi gösterisine mağruz kalırken spiker yanında ve o mikrofona: "gaaaaaaltsaray taraftarıyla ortak bir gönül bağı olsa gerek... -ağlamaklı- onlar var oldukça bizde var olacağız, sağolsunlar teşekkür ederiz" diyor. ağlamaklı... ne bileyim garip. taraftarını bu kadar seven bir teknik direktör ben görmedim.

    belki yanlış yapacağız bu adamın her koşulda arkasında durarak veya yanlışlarını görmeyerek ama ne olursa olsun fatih terime değer diye düşünüyorum. bir adam ona çıkıp "babam" sıfatını layık görüyorsa ve bu adam galatasaray gibi derin bir muhalefet ve hizmetkâr müessese de görev yapıyorsa düşünmek gerek...

    ona karşı hislerim hep bu şekilde yoğun ve değerliydi. medya sürekli bu adamı kaşırken, iktidar bile bu adamın peşini bırakmazken, tff alay ederken gerçekten galatasaray taraftarının ve camianın arkasında durması gerektiğini düşünüyorum. kendisi galatasaray'ın değeridir.

    fatih terimi satan davasını satar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın