resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6497
    milli takımla anlaşmasından sonra kendisini eleştirmek için hazır kıta bekleyen herkes "bu galatasaray'ın başına çok sıkıntı açar. yok ileride akhisar maçında nolacak, yok hakemler fatih terim'e aynı cezayı verebilecekler mi, yok milli takıma oyuncu çağırırken nolacak. hayır ben bir şey demem ama bunu diyen çıkar." gibi zırtapoz cümlelerle zaten hedeflerini belli ediyorlar. beklentimiz de zaten bu yöndeydi. ancak bunu buradaki galatasaray taraftarı da bunu yaparsa olmaz.

    daha ilk puan kaybında milli takıma bağlamak nedir kardeşim. geçen hafta milli takım söylentisi mi vardı ki bursa'dan çok daha güçsüz olan antep'e karşı, hem de kendi sahamızda müthiş bir futbol oynamadan, son dakikalarda sıkıntı içine girerek ancak bir farkla kazanabildik. bursa'ya daha önce deplasmanda hiç mi puan kaybetmemişiz? 5-0 yenilen lucescu değil miydi bizi avrupa'da iki sene üst üste başarıdan başarıya koşturan? fatih hoca orada camekan bir bölmenin içerisindeyken, hep zorlandığımız bursa deplasmanında, yavaş yavaş temposunu arttırması gereken bir galatasaray sezon boşunda beraberlik aldı diye bu kadar eleştirmeye girmek saçma değil midir? hem de "basın fatih hoca'yı yıpratacak milli takım yüzünden" deyip deyip aslında kendileri yıpratma sürecini desteklediklerini fark edemeyen arkadaşlar hoca'nın 4 maçlığına milli takıma sadece amatör bir ruhla teknik direktörlük yapmasını destekleseler acaba o basın ne kadar yıpratabilir.

    emin olun fatih hoca çalışma zamanını bölüp galatasaray'a düşen kısmı azaltacak değil, galatasaray'a dokunmadan sosyal hayatından milli takım için çalışma zamanı yaratacak adamdır. zaten suni krizleri yaratmayı bekleyen insanlar var, bari biz kendi içimizde bunları yüksek sesle dillendirerek farkında olmadan güçlendirmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın