resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6495
    milli takimin basina gecmesi benim icin hayalkirikligi oldu. bu verdigi kararin arkasindayim elbette ama iyi giden surecimize bir darbe olabilir bu. cunku isin cok farkli boyutlari var.

    1. milli takim direktorlugu sorumluluk ister, mac izlemek, oyuncu takibi, fazla mesai. zaten galatasaray gibi bir kulubun hocasi iseniz ve o kulube mal olmus bir isimseniz sorumlulugunuz daha fazladir. imparator bu gorevle arti bir sorumluluk, bir yorgunluk daha ustlendi.

    2. medya. bildigimiz uzere cirkinligi oyle boyle seviyede olmayan bir medyamiz var ve terim'e olan nefretlerini boylelikle daha cok kusmus olacaklar, herhangi bir basarisizlikta.

    3. tff. federasyon imparator'a resmen dilendi. koskoca ulkede takimin basina gelebilecek tek adami sectiler. ama burada onemli olan tff'nin politikasi oldu.

    4. hakemler. galatasaray maclarinda hakemlerle olan diyalogunda kismen sikintilar oldu nitekim cezalarin ardi arkasi kesilmesi. hocamiz tribunde uzun zamandir. yine ayni bir durumda hocanin hakemlerle olan iliskisine daha fazla dikkat etmesi gerekecek cunku kendisi hakemlere daha yakin olmak onlarin hakkini daha cok savunmak zorunda, tff'ye oldugu gibi.

    bu etkenleri dusununce aslolan galatasaray olmuyor iste. aslolan galatasaray oldugu icin 2 yildir surklase ettik ligi. imparatorun emegi cok buyuktu, bu surec nasil gecer bilinmez ama hocanin bitkin dusecegi kesin...

    umarim bu surecten, galatasaray galip cikar. tff degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın