• 122
    ya yemin ediyorum ömrümden bayıyorum her bursaspor deplasmanı sonrası. baymamın nedeni de puan kaybı değil taraftarın goygoyu.

    daha ligin 2. haftasındayız "sikeyim sizin oynadığınız topu" "bu ne biçim futbol" vesaireler havada uçuşuyor. yahu bismillah? kaldı ki ilk yarı babalar gibi tempolarına cevap vermişiz, deli gibi koşmalarına rağmen oyunu ele geçirmelerine izin vermemişiz. ikinci yarıda düşen bir tempo ve -bana göre- yanlış değişikliklerle biraz daha pasifleşen bir takım ve verilen bir pozisyondan yenen gol var.

    bursa deplasmanına derbi meselesiymiş gibi bakılmasından bıktım. 15 senede 3 galibiyet çıkardığımız bir deplasman burası. bize ters geliyorlar. valla diyorum "siz her yıl bu deplasmanı beraberlikle pas geçin giç gelmeyin" desinler, tüm camia imzamızı atalım. gerildiğimize değmez amk ben lig şampiyonluğuna bakarım. varsın bursa'yı bursa'da yenmeyeyim. ben de isterim her maçı kazanarak şampiyon olalım ama zor be gülüm, napalım.

    şimdi unutulmuştur ben hatırlatayım: 6 ay önce burada oynanan maç yine 1-1 bitmişti ve yine ampir ampir yorumlar vardı. hoca burak'ı neden oynatmıyor diye soruluyordu falan. ben de demiştim ki şampiyon olduktan sonra bu maçı hatırlamayacaksınız bile, boşuna germeyin kendinizi. bu sene de aynı şeyi söylüyorum, 9-10 puan farkla şampiyon olduktan sonra hatırlamayacağınız maçlar için kendinizi, çevrenizi, etkileşiminizi germeyin boş yere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın