resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6484
    baştan söyleyeyim birazdan yazacaklarım da artniyet falan yoktur, bahsedilen kişileri canım kadar severim.

    ünal aysal fatih terim'i sevmiyor değil, göndermek de istemiyor ama bence fatih terim'le uzun vadede zarar göreceğini düşünüyor olabilir takımın, çünkü takım fatih terim'le beraber daha güçlü ancak fatih terim kulübe de bile olmazsa yarı yarıya azalıyor gücü. yani bir sistem olmayacağını düşünüyor, ancak bunun sorumlusu fatih hoca değil yabancı sınırıdır. yalan yok takım şampiyon olduğu ilk sezon ki gibi oynamıyor yani öyle baskı uygulayamıyor niye? çünkü oyuncular o tarz da değil.

    o zamanlar işte fatih terim ekolü, sürekli baskı ilerde oyun diyorduk ama, fatih terim'den önce gelen elmander bu taktiğin en önemli parçasıydı. bu sene ise resmen tüm yıldızlar oynasın diye çok zor bir sistemde oynuyoruz her maç riskle başlıyoruz. tabi istediğimiz oyuncuları getirebilseydik o zaman kaprisli türk oyuncular yerine büyük takımlar gibi yedeklerimizde de iyi oyuncular olabilirdi.

    ben eminim ki yabancı sınırı olmasaydı fatih hoca şimdiden devrim yapmıştı, ama eldekiler de belli. burak, hamit, yekta, erman, emre, umut, ceyhun, gökhan ve hatta semih kaya bile yabancı sınırı olmasaydı oynayamazdı bu takımda, semih takımda kalırdı sadece diğerleri takımda bile olmazdı.

    bence yönetim işi gücü bırakıp sürekli bu yabancı sınırı mevzusuyla uğraşmalılar, gözlerine uyku girmemeli. böylelikle fatih hoca da tek eksik olan kupayı getirebilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın