resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6462
    konu tüpçü, tff vs degildir. konu milli takımdır. gemileri yakarak kimse birşey elde edemez ve fatih hoca misyonunun gereğini yerine getirmiştir. helal olsun ona da bu yakışırdı.
    4+2 milli maç tabi olursa, başarabilirse hooop brezilya... 2014'te haziran sonunda koltuğunuzda otururken hadi be semih, hadi be selçuk yürü be aslanım diye anırırken aklınıza getirirsiniz burda yazdıklarınızı. ( len biraz hayal kurun be, herkesin içi geçti şikeymiş, fbmiş vs. ) gruptan nasıl çıkarız diye arkadaşlarınızla sabaha kadar laflarsınız. len fatih terim demek umut demektir olum hala anlayamamış bazıları. tüpçü bile anlamış. biraz olaya bu yönden bakın. ayrıca hoca karar vermiş bize desteklemek düşer. galatasaray futbol takımına da kıralacak vazo muamelesi yapmayın artık. yok hoca takımla ilgilenemezmiş, yok 3 kulvar, vs... gelin doldurun stadı, gerisi gelir, raad olun biraz. ayrıca hocanın yardımcıları olacak ekibi olacak vs... fatih terim'in yönlendirmesi bile bir şeyleri değiştirir ağalar...
    hoca gelmiş 60 yaşına ve önüne 1 sene sonrasına dünya kupasında olma şansı tanınmış. hoca bunu hakediyor ve umarım başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın