resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6424
    beyler çok doluyum. söylemek istediklerimi yazsam şurada uçururlar beni anında. bakın arkadaşlarım,kardeşlerim,abilerim. galatasaray için çok önemli olan bazı şeyler vardır yıllardır bu böyle. bir galatasaray'lı galatasaray'dan ne istediğini bilir. galatasaray taraftarı olarak %99umuz diyeyim hedefi avrupada,türkiyede dik durmak,ayağı yere sağlam basmak,ismimizden söz ettirmek değil ismimizin kalıcı olmasını sağlamayı isteriz hepimiz.

    şimdi bunu atıyorum belki jose mourinho yapar. bir türk olarak galatasaray'ın başında her hangi bir türk hoca olupta fatih terim gibi başarılar elde eden hoca bizim gurur kaynağımızdır. ahmet, mehmet, veli olsa fatih terim yerinde bu 2 yıl içerisinde aynı başarıları kazansa gurur duyardık hepimiz teknik direktörümüzle.

    şu an bu başarıları kazanabilecek türkiyede türk hoca yok. var diyenin alnını karışlarım. yok demi ? yok.
    hah şimdi sözlük ailesifatih terim'e gelelim;

    1.si benim yaşımdan daha uzun süre bu adam galatasaray'ın içinde ama uzak ama yakın bulundu mu ? bulundu takip etti mi ? etti. yani senden benden çok daha iyi biliyor tanıyor. galatasaray'ın , galatasaray'lının ne istediğini biliyor mu bu adam ? biliyor.

    2.si abicim bu adam senin g.tü boklu futbolcularla anlaşmayı değil, bu adam abicim öyle para veripte alamayacağın oyuncularla çalışmışlığı var mı ? var.
    bu adam wesley sneijder'i didier drogba'yı idare edebiliyor mu ? burak yılmaz'ı selçuk inan'ı hepsinin üstesinden geliyor mu ?
    geliyor değil mi kardeşim.

    hemencik kısa örnek senın ezeli rakibin'de düştüğü durumları görüyorsun teknik direktörlerinin krasiç geldi noldu ? stoch'u aldılar da ne oldu ? bugün alper potuk'un sonunun nereye varacağını biliyorsan bu teknik direktörlerini biliyorsun yapılarını olayı biliyorsun demek.

    adam olun şu adamın arkasında olun. ne ünal aysal ne başka biri fatih terim'i göndermemeli asla.
    fatih terim galatasaray için bir fırsattır,şanstır.
    galatasaray'da fatih terim için fırsattır,şanstır.

    bu ikili mükemmel uyum içerisindedir.
    bu uyumu bozanların hepsinin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın