resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6394
    tff'nin 1+3 yıllık teklifine karşılık 4 maçlık karşılık almadan milli takıma yardımcı olma teklifini tff kabul etmemiştir. söylentilere göre fatih terim ile 3 yıllık sözleşme yeniliyoruz.*

    onlar da biliyor ki fatih terim'e imkanlar sağlanırsa türkiye'de elinden şampiyonluğu alabilecek hoca bulmak imkansıza yakındır. diğerler takımları yükseltemiyorsak galatasaray'ı indirelim oyunlarının tutmadığı iyi olmuş.

    ayrıca imparator'a olan duygusal bağımızı bir kenara bırakıp biraz sayılar üzerinde duracak olursak. marka değeri yüksek profesyonellerle çalışan, her sene şampiyonluğa oynayan, şampiyonlar ligine giden, kombine rekorları kıran, forma satışı rekorları kıran, yeni sponsorluk anlaşmaları yapan takım hocasını niye bırakacakmış. bunlar adnan polat devrindeki takım yönetemeyen insanlar varken olmuyordu hatırlatayım.

    fatih hoca'nın gidişi duygusal olarak zarar verdiği gibi, sportif başarı olarak ve bunun yansıması olarak ekonomik riskler taşıyor. imparator'un bizden ayrılması yıllık 40 milyon euro boyutlarında zarara dönüşebilir. şuandaki fenerbahçe'ye bakıp ibret almak gerek şampiyonluk yarışı ve şampiyonlar ligi pastasından bize kaptırdıklarıyla hangi oyuncuları aldık hatırlayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın