resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6392
    2 gündür internete ulasamıyordum ve icimde bir sürü şey birikmişti. hepsini yazmak icin girdim sözlüğe ama zaten sözlüğün introsu olarak bütün düşüncelerim kaleme alınmış fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarı tarafından.

    ben mi cok fanatiğim benim mi aklım sadece oyunlara alengirlere komplolara karışmış sadece diye düşünürken gördüm ki neredeyse hepimiz böyle düşünüyormuşuz.

    amaçlarının milli takımı kurtarmak olduguna zerre inanmıyorum. eger öyle olsaydı mustafa denizli senol günes hatta aklamak icin götlerini tutusturdukları aykut kocamanı yaparlardı milli takıma teknik direktör. ancak onlar fatih terimi secti.

    neden?

    futbolun icinde olmaksa eger olay senol hoca bundan önce 5 ve mustafa hoca da bundan 3 ay önceye kadar takım calıstırıyorlardı.

    amac ne?

    amac cok basit. iyice içine sıcıp batırdıkları türk futboluna yepyeni bir kurban vermek. hem de verilebileceklerin en büyüğünü!

    halkın önüne atacak yepyeni bir kurban bulmak. ve halkın olayın sonuclarını tartısırken ismi üstünden sürecek tartısmalarla bile gundemi aylarca isgal edip ayları gecistirip kendilerini ikinci plana atarak gümbürtüyü kahvelerini yudumlayarak seyredebilmek. tek istekleri bu.

    ve sonrasındaki amac?

    evet bunu yazarken kendimi gözü dönmüş katışıksız bir fanatik miyim diye sorgulasam da düşündüğüm amac galatasarayın önlenemez yükselişine balta vurmak. sonra gelsin floryaya kaos, tribünlere kaos.

    evet zerre inanmıyorum milli takımın daha dogrusu milli geleceğin düşünüldüğünü. bütün amacları önce fatih terimi basarısızlıgın sonunda haklın önüne atmak, koltuklarını saglamlastırdıktan sonra keyiflerince kargasayı izlemek ve akabinde galatasarayın huzurunu bozmak.

    ben biliyorum ki, biz biliyoruz ki fatih terimin milli duyguları cok kuvvetli. onun bu duygularını kullanmak isteyenlere karsı fatih terim suan belki de milli duygularından dolayı göz yumup milli degerleri icin savasmayı secti. sonrasında olacaklar ise kaosa bir adım daha yaklastırcak belki de hepimizi.

    suan icimden gecenler ise cok kötü. hocamın canımın cigerimin 4te 0 yapmasını geciriyorum gönlümden:/ ilginc bir sekilde basarısızlıgı geciyor kalbimden inanamıyorum:( ama tüpçü ve yandaşlarının bizim üstümüzden pis ellerini cekmeleri icin böyle bir sonuc gerekiyor sanırım. aksi takdirde gelecek bir basarı durumunda ise fatih terimin bütün ısrarlara ragmen görevini yaptıgını, bir türk vatandası olarak elinden geleni yapıp milli takımın basarısına zor zamanda yardımcı oldugunu söyleyip yeni teklifi kabul etmemesini diliyorum. ve zaten öyle de yapacaktır ama gelecek bir basarı durumunda milli takımdan cekilme kararıyla da yıpratacaklar hocayı ne yazıkki. o nedenle beni affet hocam ama hayatımda ilk kez fatih hocanın milli takımda basarısız olmasını diliyorum elimde olmadan, bugun anladım ki ben galatasaraylılıgın önüne hic bişey koyamıyormuşum.

    son olarak da hocama hitaben;

    büyük insan!

    sen hepimizin babasısın, hepimiz senin evlatlarınız. bizim gördüklerimizi bizlerden daha iyi gördüğüne şüphem yok. tek dileğim gün gelip de milli duygularını sömürerek seni galatasarayımızdan koparıp pis krallıklarının temelini saglamlastırmak icin kullanmak isteyenlere cevabını verirken hic tereddüt etmemen. cünkü ne yazıkki bu milli bir meseleden cok daha ötesidir. milli duygularla sarılmıs bir pislige seni de cekme cabasıdır. sen simdi milli hislerinle git ve 4 mac orda dur; ama sonrasında gel ve sağlığın elverdikce basımızdan ayrılma hocam, nolursun! milli takım ihtiyacı olan teknik direktörü birsürü teknik direktör arasından bulabilir ama galatasaray başka bir galatasaraylı fatih bulamaz. bir başkası galatasaraya senin gibi baba olamaz. sadece sensin bize gereken.

    25 milyon taraftarın galatasaraylı fatih'e her zamankinden çok ihtiyacı var hocam. nefesin yettikçe bırakma bizi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın