• 223
    yazdığı yazı müthiş derecede can sıkıcı. doğru olmadığına inanmak istiyorum ama velev ki doğru, işte o feci derecede sinir bozucu. şuan da öyle bir konumdayız ki, en azından ben, ne deseler inanabilirim. çünkü 1 hafta öncesinde fatih terim milli takımın başına geçecek gibisinden bir şey söyleselerdi söyleyen kişiyi rencide edecek derecede tiye alırdım. hatta o kadar rahattım ki aykut kocaman milli takımın başına geçicek zaa minvalinde espriler yapıyordum.

    her neyse, bu göksel gümüşdağ kişisini zaten hiç sevmem. ilk gördüğüm günden beri lisedeki hiç sevmediğim çakma romantik edebiyat hocama olan benzerliğinden dolayı adama ifrit oluyorum. aziz yıldırım'la olan yakın ilişkileri zaten malumunuz. ve fatih altaylı diyor ki göksel gümüşdağ'a fatih terim önerisini yapan aziz yıldırım. diyorum ya ne yazılsa inanabilirim, ve bu duyduğum şey de beni çıldırtacak kadar sinirlendiriyor işte. bu hibinenin bir teknik direktörümüzü milli takıma göndertmediği kalmıştı. ulan yemin ederim kriz başarı ikilisini beraberinde götürme diye bir alan olsa dünyada galatasaray birinci olur. fatih hoca geldi geleli önümüze gelene koyuyoruz, ama felipe melo'nun ilk kiralanışından, ne biliyim arda'nın birden gidişi, yok ünal aysal-adnan öztürk gerilimi, yok yeni seçim, yok eleman lafıydı. abi biz hiç mi şöyle rahat olamıcaz. yemin ediyorum başka takımı tutan arkadaşlarımla taşşak geçmeye korkuyorum artık, başımıza bir şey gelirse diye.

    şimdi de bu siktimin teklifi geldi. bir de yok başbakanın evinde kahvaltı yapmışlarmış da başbakan sizi milli takımın başında görmekten herkes memnun olur demişmiş. fatih hoca'ya da çok kırılırım bunlar doğruysa, böyle şeylere en baştan mümkünat verdiği için. 3 gündür aklımda bu konudan başka bir şey de yok. eğer hoca giderse de herkesin amk.

    al bu da o uğursuz yazı: http://spor.haberturk.com/...kri-aziz-yildirimdan
App Store'dan indirin Google Play'den alın