resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6372
    uyuyamıyorum..

    herhangi bir sağlık problemim yok ama uyuyamıyorum. basit bir kontrol için hastaneye gidersiniz de kanser olduğunuzu öğrenirsiniz ya onun gibi.

    gayet güzel devam ederken, tamamen orospu çocukluğu kokan bir hareketle imparatora milli takım hocalığı teklif ediliyor.

    yok mu grande’yi şahsen bizzat tanıyan birileri şu sözlükte? rica ediyorum, benim gibi yüzbinlerce taraftar istemiyor milli takım macerasını. ikisi aynı anda olur 4 maç falan demeyin. böyle başlıyor amına koduğumun çomak sokması. bana milliyetçiliğinden falan bahsetmeyin, sikmişim milli takımı. şu anda önemli olan galatasaray ve emin adımlarla ilerlediği şampiyonlar ligi şampiyonluğu. see the big picture amına koyayım ya.ç

    yok arkadaş, çıkmıyor aklımdan. 4. yıldızı alacağız derken büyük bir parçalanmaya götürüyorlar başbakanıyla ve vebadan beter tff başkanıyla. allah bin türlü belanızı versin.

    başkan ünal aysal’a teessüflerimi iletiyorum. avrupalı manteliteni sikeyim afedersin. futboldan anlamam ama şirket yönetmeyi bilirim dedin eyvallah, futboldan anlayan bu kulübün ilacı olan adamı elinden kaçırırsan görev süren bitmeden adnan polat gibi yersin tekmeyi.

    uyuyamıyorum… hadi uyudum diyelim, uyanır uyanmaz bunlar aklımda! başka derdim yok, sıradan hayat sürüyordum amın oğulları, başka adam mı yok milli takımı çalıştıracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın