resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6350
    fatih hoca galatasaray'la olan sözleşmesini bile bu kadar başarıya rağmen 1 yıllık yaptığına göre, milli takım için kaç yıllık sözleşme önerildiğinin bir önemi yok ve o da bunun farkında. bu federasyon daha geçen hafta abdullah avcı'nın görevinin başında olduğunu açıklıyordu medyaya.

    eğer diyolarsa başımız sıkıştı bizi bu dertten ancak sen kurtarırsın, 1 yıllık bile değil ocak 2014'e kadar yarım dönemlik hoca olsun milli takıma eğer dünya kupasına gidilirse federasyon kiminle devam edeceğine karar verir. eğer dünya kupasına gidilemezse yeni bir yapılanmayla yine takımın başına birisi gelir. aman hocam bu şikecilerin lafına uyupta emin adımlarla hedefe yürüyüşümüzü aksatma.

    arkadaş ülke futbolunda tek derdimiz teknik direktörler, sistem ve yöneten mantalite bozukken fatih terim milli takım başında net ifadeyle harcanır. adamların yapmak istediği de o federasyonun şike, yabancı oyuncu kararları, sportif başarısızlık sebebiyle itibarı dibe vurmuş durumda. fatih terim'in imajı ve kredibilitesinin yüksek olmasından faydalanarak insanlara umut aşılayıp zaman kazanmak istiyorlar. bu sistem er ya da geç çökecek, hoca bu adamlarla işbirliği yapmamalı ki enkazın altında hem kendisi hem de galatasaray'ı da sokmasın
App Store'dan indirin Google Play'den alın