resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6334
    milli takım görevini kabul ederse galatasaray'ı bırakacağını asla sanmıyorum. ancak "galatasaray beni bırakmadıkça" ifadesi ve ünal aysal'ın "milli takım 24 saat mesai ister, taraflar anlaşırsa yönetim olarak toplanırız" gibi bir açıklama yapması, sanki fatih hoca teklifi kabul ederse ünal aysal iki takımı bir arada çalıştırma fikrine sıcak bakmıycak gibi.. umarım ben yanlış anlamışımdır açıklamaları..

    fatih hocanın milli takımı da çalıştırması olayına gelirsek.. çok karamsar değilim.. fatih hoca şu an hepimizin düşündüklerinden çok daha farklı şeyler düşünüyodur muhtemelen, bizim tartıştıklarımızı çoktan halletmiştir:) eğer iki takımı birden çalıştıracaksa şartları nettir, her maçı kendi izleyemiyceği için, teknik kadroda çok güvenilir bir 2. adam olacaktır, bir nevi fatih terim'in sağ kolu gibi, fatih hocaya rapor verir, hoca da ona göre kadro açıklar vs.

    ama o tff başkanı olan zata bir şartı olsun hocamın. "ben sizinle direkt temas kurmak istemiyorum, belirleyeceğim bir isim futbol direktörü vs ne sıfatı olursa olsun aramızda köprü vazifesi görsün" desin. suratını sonra görmek isterim o şahsın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın