resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6317
    tff'nin kendisine teklifi nerden baksan amcıklık.

    olay milli takım değil, işleri yolunda giden galatasaray'ın tekerleğine çomak sokmak. şenol güneş, mustafa denizli gibi yüksek profilli yerli hocalar dururken, yılmaz vural gibi milli takım için iştahlı bir hoca varken fatih terim'e geliyorlar. sorsan en iyi hoca diye mazeret sunacaklar ki mazeretleri de güzel ibnelerin. hayır kabul etmese bu sefer "bakın milli görevden kaçtı" diyecek godoşlar. biz bilmiyoruz sanki.

    pollyannacılık yapıp dertlerinin milli takım olduğunu düşünelim. fatih terim iki takımı da idare edebilecek bir adam, orası kuşkusuz. fakat ben galatasaray taraftarı olarak bunu istemem, kafası sürekli bizde olsun isterim. bir yandan da fatih terim'in 2014'e odaklı şekilde kısa vadede görevi kabul edip milli takımı da idare etmesi açıkcası kulağıma hoş geliyor. topu topu ekim sonuna kadar oynanacak 4 maç var, ondan sonra maç yok zaten. fatih terim etkisiyle bu maçlardan 12 puan alınabilir, duruma göre dünya kupası vizesi alınabilir. milli takımdan her ne kadar hazzetmesem de böyle büyük turnuvalarda izlemek istiyorum. galatasaraylı yerli oyuncuları tüm dünya görsün istiyorum. selçuk inan kariyerinin zirvesindeyken dünya kupası oynasın istiyorum.

    ünal aysal'ın açıklaması da yerinde bence, o da hocasının tüm mesaisini galatasaray'a vermesini istiyor, olmazsa başka şeyler düşünürüz diyor ki haklı ve fatih terim de bunun bilincindedir.

    kabul ederse umarım sadece 2014 odaklı 4 maçlık* bir görev olur.

    ardından milli takımın başına yılmaz vural geçmeli amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın