resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6311
    fatih terim bu midesiz, yalan dolan, şikenin teşviğinin bininin bir para olduğu türk futbolunda en çok güvendiğim 1-2 kişiden biridir. bugün o haberi sözlüğe ilk yazan da benim ama gün içinde öyle şeyler yazıldı çizildi ki hoca gidecek diye içim gidiyor sözlük.

    bunlar hep galatasaray düşmanlığından ve galatasaray'ı durdurmak için yapılan hareketler. bunu düşünmeyen ve buna inanmayan aptaldır. zamanında selim soydan açıklamıştı. "galatasaray o 4 sene üst üste şampiyon olduğu ve gümbür gümbür gittiği yıllarda sürekli galatasaray'ı nasıl durdurucaz diye düşünüyorduk. en son fatih terim'e teklif yaptık. galatasaray'dan aldığının 2-3 katını teklif ettik sadece aklını karıştırmak ve fatih terim'i galatasaray'dan koparmak için."

    aynı ekip bu. bu galatasaray'ı nasıl durduracaklar başka? fatih hoca'ya ceza ver, galatasaray'ı hakemlerle doğra, medya'da sürekli karala ama yine şampiyonlar. şimdi de fatih terim'i milli görev ayağına, milli takım zor durumda bizi gel kurtar ayağına, siyasi baskıyla zor duruma sokacaklar. fatih terim zorda = galatasaray zorda. fatih terim hem milli takım teknik direktörü hem galatasaray teknik direktörü olursa 7/24 galatasaray ve fatih terim konuşulacak. sürekli iftiralar atacaklar, oyuncu kayırdığını söyleyecekler, maaşını söyleyecekler, ligde ona torpil geçildiğini söyleyecekler, federasyon terim ve galatasaray'ın yanında denilecek. yani hep iftira hep karalama. hocam teklifi kabul etme. bu numaraları yeme lütfen. bir de fatih terim kabul etsin tff bize düşman olmaz artık diyenler nasıl bir kafayla yazıyorsunuz amk. bunu cidden düşündünüz mü? bu teklifin galatasaray durdurmak için olduğunu bilmeyen, anlamayan net gerizekalıdır salaktır.

    hocam, bu pezevenklerin nasıl adamlar olduklarını en iyi sen biliyorsun. hani bu adamların yaptıkları yüzünden daha da hırslanmıştın, hani daha da kamçılamışlardı seni, hani fatih terim adaletin olduğu yerde olurdu. hocam ne olur bu ahlaksızların yaptıklarını unutma. hocam allah aşkına oyuna gelme.

    hocam ne olur kabul etme... sana olan şu güvenimi sarsma ne olur. demirören gibi biriyle çalışma...

    ha. ünal aysal'ın bu milli takım teknik direktörlüğü hakkındaki tavrını da unutmayacağım. bu çok önemli milli görev demek... yıldırım demirören'e hemen okey vermek. sen hem bu federasyon hakkında meşruiyetini kaybetti istifa etmeli de hem de takımın bel kemiğini, hocasını milli takıma göndermek için izin ver. insan söylediklerini unutmamalı. böyle iş olmaz. madem laf söylüyorsun arkasında dur. başkan bu davranışın yazılır elbet kenara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın