resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6281
    galatasaray'dan kopartılmak istenen teknik direktör.

    amaç fatih hoca'yı milli takımın başına getirmek falan değil, amaç galatasaray'daki sinerjiyi bozmak. ulan adam yakın zamanda demedi mi "daha yapacağımız çok şey var" diye, "bu sene bir kademe yukarı taşıyacağız" demedi mi? bu takımı bırakır mı fatih terim? bırakmayacağını onlar daha iyi biliyor ama niyetleri başka.

    emirates kupasında arsenal maçından sonra fatih terim; "ben galatasaray'a ilk geldiğimde arsen wenger o zaman da arsenal'deydi. o 17 senedir arsenal'de benim galatasaray'a üçüncü gelişim" diye bir cümle kullandı. olması gereken budur diyor adam. hem taraftar, hem hoca, hem yönetim bu sefer çok uzun yıllar birlikte olmak istiyor. acaba ingiltere milli takımını için alex ferguson veya arsen wenger'in adı geçiyor mudur, bunu da düşünmek lazım.

    "fenerbahçe'nin alt kuruluşu olarak çalışan tff"nin tek amacı galatasaray'ın iyi gidişatını baltalamak. 6+0+4 dayatması da bu amaca hizmet ediyordu. en acısı da bunları "milli meseleler" edebiyatına dayanarak yapıyorlar. ulan adam kadrosunu kurmuş, düzenini oturtmuş. şampiyonlar ligi kupasından bahsediyor. bundan iyi ülke başarısı olur mu lan. sevinmek, desteklemek yerine neden korkudan eliniz ayağınız titriyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın