resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6276
    arda'yi 20 milyon euro'ya takima geri getirtip, yilda da belki drogba kadar para verip guzelim takimi ezdirtmez. kendi elleriyle yaptigi, kaybederken bile zevk veren bu takimi bu sekilde baltalamaz. ben hep arda'nin geri donmesini isteyen gruptaydim. ama bu sekilde degil hocam.

    sen kendi bacagina sikmazsin. sana babam kadar guveniyorum. aslolan galatasaray diyorsak, bu riske girilmemelidir. arda her ne kadar kardesimiz olsa da, bu kulubun cocugu olsa da sonucta 25 yasinda bir cocuktur. paranin yuzu sicaktir ve gencler buna meyleder. konusulan rakamlara gelirse eger arda, simdiden soyluyorum hic beklemedigimiz bir sezona baslariz. sampiyon oluruz olamayiz bilmiyorum (u: arda bu sartlar altinda gelmedigi takdirde zaten 10. hafta civarinda tablo sekillenecektir ligde. saka yapmiyorum 10 hafta yeter....), ama sancili bir sezon gecirecegimizi garanti ediyorum. nacizane.

    hadi diyelim bonservise 20 milyon verildi. buna bir yere kadar eyvallah derim. ama yillik 3.5 - 4 milyon'a oynayacaksa hic gelmesin arkaaasim.... arda 4 alacak da, burak yilmaz, selcuk inan cavusu mu tokatlicak?. biz ne yaptik, bizim sucumuz ne demeyecekler mi? drogba'ya sneijder'e kimse ses cikaramaz, ama arda'ya cikarir kardesim. bu ikisinin de sonuna kadar hakkidir.

    bu yuzden diyorum zaten fatih hoca'm kendi bacagina sikmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın