resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3733
    burak yılmaz'ı kanat oynatmaya çalışmak = kıbrıs'da federe devlet kurmaya çalışmak.
    şimdi nasıl ki kıbrıs'da bizim bağımsız bir devletimiz var onu diğer ülkelere tanıttırmak yerine bağımsızlığımızı verip rumlarlar federe devlet kurmak saçmaysa burak'ı kanat oynatmak da o kadar saçmadır. kıbrıs sorununda türkiye'nin yapması gerek yakın ilişkide olduğu devletere ültimatom vererek kıbrıs'ı tanıttırmaktır. galatasaray'ın yapması gereken ise öncelikle tff ve uefa üzerinde baskı kurarak yabancı kuralını kaldırmak. eğer bu dediğim yapılamaz ise o zaman takımın skor yükünü çeken adam değil chedjou kesilmeli yerine gökhan zan oynatılmalıdır. 2013/2014 sezonunda şampiyonluğun mutlak favorisiyiz. önümüze çıkacak tek engel burak yılmaz'ı satmak olacaktır. diyeceksiniz ki drogba var biliyorum ancak tek forvet drogba'lı sistemde bu lig bitmez. en az 50 55 maç oynayacağız. türkiye'de yaşam mücadelesi veren kasap stoperleri de düşündüğümüzde allah korusun bir sakatlık da umut bulut'a kalırız. umarım fatih hoca geçen yıl oluşan drogba&burak uyumunu görür. drogra resmen burak'ı oynatıyordu, atmıyor ona attırıyordu. bu sezon oynadığımız fenerbahçe maçında ise drogba ilerde yalnız kalınca zorlama şutlar denemeye başladı herkes görmüştür bunu. hoca sneijder'i oynatmak istiyor biliyorum ancak burak yılmaz kaybedilmemeli. bu yıl geçen yıl ikinci devre oynadığımız 4 1 3 2'ye devam etmeliyiz;
    ---muslera---
    eboue gökhan semih riera
    ---melo---
    hamit sneijder selçuk
    drogba burak
    sneijder bu sistem dahilinde bu sene elinden geldiğince oynasın verebildiği kadar katlı versin yeter ki drıgba ve burak'tan maksimum katkı alalım. bana göre drogba ve burak2tan en güzel katkıyı bu sistem dahilinde alırız.
    drogba bıraktıktan sonra ise sneijder'i dümene oturtmak gerekecek;
    ---muslera---
    eboue transfer(yerli)semih transfer
    --melo--selçuk--
    transfer(bruma) sneijder transfer(arda)
    burak
    bu sistemde ise kanatlar gerektiğinde çizgiye inecek gerektiğinde içeri girecek ama kilit nokta sneijder'in burak'ı beslemesi.
    şimdi ben bunları yazdım ancak mutlak doğru bunlar değil. galatasaraym futbol takımı sahip olduğu melo&selçuk orta sahasıyla maçlara forvetsiz çıksa yine şampiyon olabilir diğer takımlarla aramızda o kadar fark var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın