resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3715
    hakkinda son 1 haftada yazilanlari teker teker okudum. zira benim aklimda yer eden bir malaga maci performansi vardi ki evlere senlik. herkes dani'ye sallarken ben hep burak'a salladim o gece. zira eski performansi ile uzaktan yakindan alakasi yoktu durumunun. bekledigim gibi oldu ve emirates cup'a goturulmedi. sakat oldugu soylendi, ben de ne yalan soyliim inandim ve hatta sevindim. cunku malaga maci performansi baska bir sekilde aciklanamazdi. aradan birkac gun gecti geldik super kupa maci'na. o da ne, bu macta da yok; sebep? -sakat. iyi bakalim falan filan derken bugun de burak'in mutsuzlugundan, fatih hoca'ya attigi triplerden konusuluyor.

    gecmisi biraz 'debatable' bir oyuncu oldugu su goturmez bir gercek. ancak senol hoca'dan beri allah yukarda eski cigliklerini asagi yukari hic gormedim, bambaska bir insan ve bambaska bir futbolcu oldu cikti.

    sneijder ve drogba transferleri ve iyi performanslari yuzunden fatih hoca'nin bir secim yapmak zorunda kalmasi gibi bir durum yok. dogmamis cocuga hemen don bicmeye de hacet yok. selcuk inan diyoruz, fatih terim diyoruz; birine uyuzlugu olan illa ki digerine asiktir bu 2 isimden. bunlarin her ikisi de burak'in hafif sakatligi vardi diyorsa; ben komplo teorilerine girmem. adam gibi 1 hafta 10 gun daha beklerim. lig baslar, ondan sonra zaten ak got kara got ortaya cikacaktir. bunun otesinde burak, sneijder, drogba ve fatih hoca ile ilgili burak hakkinda soylenen her sey gozumde milliyet gibi bir gazete ve birkac fotografin gazina gelmekten ote degildir.

    varsa bir derdi illa ki lig baslayinca ortaya cikacaktir. 'giderse ne olur, kalirsa ne olur, giderse nasil hangi sartlarda gitmesi bize en cok kazandirir' bunlari simdi konusmak hem burak'a, hem de 10 gunde 2 kupa kaldirmis bir takima yapilacak buyuk ihanettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın