resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6251
    yıl olmuş 2013 hala fatih terim'e yok sadece gaz veriyor, yok iyi bir taktisyen değil deyip arada bir şuralara yazanlar var.

    ulan başınıza taş yağar be allah taş yapar sizi taş taş.

    hiç kusura bakmayın galatasaray'lı arkadaşlarım bu insanı hiç biriniz eleştiremezsiniz.
    eleştiremezsiniz;
    çünkü bu adam en az her birimiz kadar galatasaray'lı en az sizlerin kadar bu takımın başarısını isteyen biridir bu 1.si bakın 'en az' diyorum.
    2.si bu adam sizin şuralara yazdığınızın kat ve kat fazlasıyla futbolcuyla tanışmış , çalışmış, idare etmesini bilmiştir ülke içerisinde , ülke dışında , milli takımda.
    3.sü kardeşim bu adam tabikide dört dörtlük olacak diye birşey yok tabikide yanlışı hatası vardır, ancaaaaak bu adam yaptığı yanlıştan gerek tecrübesi gerek yaşı olgunluğuyla ve olgunlukla bu yanlıştan döner galatasaray için. gerektiği yerde de senden benden çok daha fazla ısrarda da bulunur yine galatasaray için.
    4.sü abicim bu adamı eleştiremezsin çünkü bu adam kaç oldu uefa'nın elit teknik direktör forumuna davet ediliyor. ulan daha ülkende fatih terim'den başka çağrılan olmamış,çağırılan teknik direktörleri de görüyorsun hepsi saygın teknik direktörler.

    kusura bakma kardeşim her yıl galatasaray'ın her maçını izlesende bu adamı eleştiremezsin. bu saatten sonra yok bu adama gaz veriyo , yok hocam şöyle yapıyo gitsin istemiyorum diyen varsa kendisi * gitsin. çok biliyonuz *

    önce saygı göstericeksin bu adama.
    tabikide çıkar 3-5 kelam edersin hakkında. ama çok fazla konuşmayacaksın,
    vardır bir bilidiği hocamın deyip susacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın