resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6249
    1 haftadir yazmak icin can atiyorum ama bazi sebeplerden dolayi bir turlu yazmak kismet olmamisti. ama imparatorumuzun su hareketine nasil kayitsiz kalinabilir ki?
    http://www.youtube.com/watch?v=Zjpr5oqBTz8

    okudugum en karizmatik hareket eski roma tarihinde mucius scaevola isimli elcinin baris gorusmesi yaparken kendisine teklif edilen sartlari kabul etmezse oldurulecegi soylendiginde cevap olarak kolunu yanindaki atese sokup dirsegine kadar yakmasi ve sukunetle muzakereye devam etmesi ve tehditlerle korkutulamayacagini gostermesiydi. cok buyuk bir aciya yuzundeki tebessumle tahammul edebilen bu adamin karizmasi cok etkileyicidir.

    fatih hocamizin yukaridaki videoda gorulen topuk pas sovu da gordugum en karizmatik hareketler ve tavirlar siralamasinda kesin ilk sirada yer alir. hocam stadyumdaki o kadar kisinin gozlerinin onunde ve sonradan televizyondan ve internetten izleyecek cok daha fazla insana karsi rezil olma riskini goze alarak nasil bir ozguvenle dolu bir harekettir bu. dahasi su an en gozde olan futbolcularin bile denemeye cekinecegi nasil gozalici bir sov hareketidir.
    hele ki topuk pasi verdikten sonraki hicbir sey olmamis gibi ayni ciddiyetle taktik verme girisimleri yok mu buyuksun be hocam. sen bizim imparatorumuz oldugumuz icin bir kez daha gurur duydum hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın