• 7909
    geçen seneyi baz alarak kadro kurarsak ortaya

    --------------------------muslera---------------------------

    eboue-----------semih-------chedjou*-------------balta,riera

    hamit-----------------melo,yekta-------------------selçuk

    ----------------------------sneijder--------------------

    -----------drogba------------burak--------------

    bu çıkıyordu geçen sene genelde ligde ve şampiyonlar liginde böyle oynadık. oyuna sonradan girip çok fazla oyunu değiştiremese de işe yaradığı zamanlar olan bir amrabat vardı yedekte. bu sene yedek olarak yabancı oturmayacak kulübede. kadroda banko oynayabilcek 7 yabancı var geçenseneye göre. riera da bana göre ilk 11de olmalı bunun sebebi hakan baltanın riera kadar işe yarayamayışı veya başka bi türk alternatifi olmaması. hal böyleyken bu saatten sonra yabancı transfer çok mantıksız. çünkü takımda bana göre kesilebilecek yabancı yok. yani muslera,eboue,riera,melo,sneijder,drogba gibi futbolcularımız var ve düzgün oynadıklarında kesebilcek türk zaten bana göre yok. atıyorum ligde oynarken riera yerine balta oynadı kadro yukarıda verdiğim gibi 6 yabancı oluyor. e hakan balta o gün çok kötü oynuyor diyelim rakipte güçlü napıcaz abi ? kimi koyucaz yerine ?

    bir başka örnek vereyim allah korusun chedjou'ya birşey oldu, hafif sakatlandı oyundan çıkması gerekti. hoca rakibe göre dany'i almak istiyor ama dany nerde ? kulübede yok. kimi koycak gökhan zan veya ceyhun. 6+2de kalsaydı bari 6+0 ne abi ya ?

    şimbi bu süperligin büyük takımları 6 tane yabancıyı ilk 11 de oynattı diyelim. yukarıda verdiğim durumlar gibi gökhan zan , ceyhun, balta gibi oyuncular şans bulcak galatasaray'da şimdi bu kural türkiye futbolu gelişsin diye konuldu türk oyuncular oynasın gelişsin, amaç o ya. bu sonradan giren gökhan,ceyhun,balta gelişecek bi oyuncu mu ? hadi ceyhun belki 1 tık üstüne koyar ama milli takım seviyesinde top oynayabilir mi ? *

    galatasarayda daha gelişebilecek, kendini aşabilecek şu an için türk olarak kim var ? en hazırda olan emre çolak var.* e bu emre zaten süre alırdı yeterince uzun maratonda.

    ben galatasaray'ı fatih terim'in kendisi kurmak istediği gibi izlemek istiyorum abi. mecburiyetten oynatmak zorunda olduğu oyuncu olmasını istemiyorum ama ne yazık ki var.

    bizde izlerken 'mecburiyetten' bu sene çok şey izleyebiliriz ne yazık ki.

    neyse ki fatih hocamız var takımın başında, selçuğumuz, drogbamız , sneijderimiz var.
    bu salakça verilen karar neticesinde geçebilcek zor zamanları atlatabilcek hocamız , kadromuz mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın