• 7907
    rierayi gonderip ali adnan gibi bir fanteziye girmesinden korktugum takımım. bu riera sene boyu hayvan gibi top oynamasina ragmen neden bu kadar gozden cikarildi onu da anlamis degilim. ha rierayi gonderirsin yerine garanti bir sol bek alirsin eyvallah derim. ama rierayi gonderip ali adnan kumarina girersen olmaz bu is. tamam ben de biliyorum rieranin kademe hatalari oldugunu ama adam sene boyu 2 macta sallandi sadece ya. insanlarin abarttigi gibi 8-10 gol falan yemedik riera yuzunden. rieranin sallandigi kadar eboue de sallandi, dany de sallandi.

    kaldı ki seneye bolgesine daha cok alismis bir riera olacak ve bu adamin defanstan oyun kuruslari cok isimize yariyor. bu hafife alinacak bir meziyet degil. ayagi cok duzgun, topu iceri ceken bir sol bekimiz olmadigi zaman 4-3-1-2 gibi olan sistemimizde mahvoluruz. hakan balta neden hazirlik maclarinda bu denli sicti? cunku secenegi sinirli hakanin. top ayagina geldiginde en kolay sey olan cizgide bir adam ariyor. orada kimse olmayinca topu iceri cekip pas alternatifini cogaltacak yetenek yok hakanda. bu yetenek cok fazla sol bekte de yok. selcukun markaj altinda kaldigi cogu macta biz pas merkezini rieranin oldugu yere cekip oyunu rahatlattik. eyvallah kademe cok önemli de defanstan oyun kurabilmek de cok önemli futbolda. rierayi gondermeyin ulan!

    illa bir transfer yapmak istiyorsaniz su amrabati gonderin biyerlere. yerine bruma gibi, farfan gibi fuleli bir oyuncu alin. sistem alternatiflerimizi cogaltsin. mis. gerek yok fazlasina.
App Store'dan indirin Google Play'den alın