• 2380
    2 sene üst üste şampiyon olmuş bir takımın varsa aklı başında her yönetim 3. seneyede o kadroyu bozmadan girmeye önem gösterir.

    şanslıyız ki parlama yapan oyuncularımızın hiç birine bizim bildiğimiz önemli bir teklif gelmedi ve yönetimimizi zor durumda bırakıp, oyuncumuzun kafasını karıştırmadı.

    şimdi hal böyleyken senin galatasaray yönetimi olarak yapacağın çok basit bir iş var, 8 yaşında bir çocuğun bile bildiği, kamplar başlamadan geçen yıl sana şampiyonluk getirmiş oyuncularla yola başlamak. burada şampiyon olduğumuzun ertesi günü melo ve umut bulut'un bonservisini alacaktık ve transferi büyük ölçüde sonlandıracaktık. ha 5 milyon euro istiyormuş da 4'den fazla vermem falan, geçeceksin bu işleri. akıllı davranacaksın biraz. bu oyuncular sana sene içinde milyon eurolar kazandırdı, sende ödül mahiyetinde ertesi gününde anlaşacaktın kulübüyle ki oyuncunda kafası rahat girebilsin yaz tatiline, 1 temmuz'da gelip iş başı yapabilsin. şimdi neredeyse geldik agustos ayına, arkadaş bunlar alınacak ve geçen yıl gibi form tutması en az 6-7 hafta alacak, tek kişi bile bu durumda melo'yu suçlayamaz artık, adam gittiği tatil yörelerinden hala fotograflar gönderiyor, "tatil yapıyorum" havası veriyor. ama bu hakikaten iş bilmezlik ya. sen sene içerisinde gerek avrupadan gerek süperligden dünya'nın parasını kasana koymuşsun,furkan özcal gibi,yiğit gökoğlan gibi,aykut erçetin gibi gram iş yapmaz adamlara düşünmeden paralar dökmüşsün ama burada ilk 11'in vazgeçilmez oyuncusunda çingenelik peşindesin. hakikaten iş bilmezlikten başka bir şey değil bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın