• 2379
    felipe melo konusunda geçen sezon yapılan* yanlışı bu yıl da tekrar etmekte olan yönetimimizdir, maalesef.

    kamp yemeyen bir melo'nun zararını geçen yıl fazlasıyla hissettiğimiz halde, takımın bir koca dönem boyunca sendelemesine sebep olduğu halde, hala alınmamış olması bahane kabul edilemez bir durumdur. ki buna yabancı sınırı da bahane olmamalı, 1-2 milyon euro'luk pazarlıklar da.
    senin adamın takıma adapte olmayıp form tutamadığında takımın hali ortadaysa ve en önemlisi şampiyonlar liginde her yıl cillop kura çekemeyeceğimiz de su götürmez bir gerçekse yapılan gün itibariyle bariz bir hatadır; tekrarlanan hata.
    adamın, menajerlerinin huyu suyu belli, kulübünün aşağı yukarı istediği rakam belli, senin melo'ya ihtiyacın 'çok bariz' belli, ee? daha hangi sebep bu adamın alınmamasına bahane olabilir. yabancı sınırı diyeceklere asla katılmam, orda takımda olmayacağı bariz belli olan bir emmanuel culio duruyorken.
    ekonomik gerekçelere hiç katılmam, bu adamın bir dönemlik formunun getirisi 1-2 milyondan çok fazla ediyorken.

    hayır almayacaksanız,yerine adam düşünüyorsanız mayıstan hadi en geç hazirandan karar verin şu işe. yeterki selçuk inan, takımın beyni, partneriyle sağlam bir kamp geçirmiş olsun, bu tandemin ritm bozukluğu takıma bir dönem boyunca yansımasın.

    ünal aysal'ı ve yönetimini çok seviyorum ama felipe melo konusundaki gecikme, belirsizlik 'tekrarlanan' bariz bir yanlışıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın