• 6845
    sözlüğe siyaset girmesin diyen ikiyüzlüleri yine ortaya çıkmıştır.

    siyaseti dibine kadar futbola bulaştır. oturduğun yerden yabancı sınırına karış, federasyon başkanını ata, biz bunu eleştirince ama sözlükte siyaset. ötekileştiriyorsunuz bizi vs... peki ne yapacağım susacak mıyım. defalarca söyledim. şikecilere payandalık yapan muhalefet partilerine yazdığım entryler duruyor. aziz yıldırım yalakası muhalefet vekillerine yazdığım entryler duruyor. peki siz bir kere olsun başbakanın şikecileri korumasını, kulüplerle kişiler ayrılsın açıklamasını eleştirdiniz mi? cevap koca bir hayır.

    ayrıca t a a r a b t burada hiç alakası yokken defalarca atatürkçü insanlara laf sokuşturup durdu. şu sözlükte bir allah'ın kulu yekta atatürkçüdür dememiş ama beyefendi çat kapı gelip atatürkçü olduğu için dileniyorsunuz diye yazıyor. bunun adı da ötekileştirme olmuyor. al sana kapı gibi ötekileştirme.

    selçuk inan'ı da ikidebir kendinize alet edip durmayın. gezi olaylarına tepki vermedi diye selçuk inan'a burada birkaç kişi dışında kim eleştiri getirdi. yahut ne tarzda eleştiri yapıldı. anca abartırsınız. almışsınız ağzına sakız gibi selçuk da selçuk...

    son olarak bıktım şu mağdur edebiyatınızdan. hep mağdursunuz hep mazlumsunuz birader.
App Store'dan indirin Google Play'den alın