• 6843
    insanın politik görüşlerini ifade edebileceği onca mecra varken, varoluş sebebi belli olan ve içeriği hakkında belirlenen çerçeve gayet net olan galatasaray sözlük'de politika kusması, gereksizliğin dik alasıdır.

    yaşanan her güncel siyasi olay için sözlükte hemen hemen herkesin söyleyeceği şeyler vardır.* ama bazı heyecanlı arkadaşlar, o ihtimalde, sözlüğün bağlamından kopacağını ya kestiremiyorlar ya da estirilen rüzgarla galatasaray sözlük'e de hakim olmak istiyorlar.

    siyaset de konuşulmadı veya konuşulmayacak değil burada. örneğin hakan şükür başlığının altında, artık senelere yayılan bir siyasi münakaşa görebilirsiniz. bu bağı yok sayamayız, elbette galatasaray ve spor ile alakalı olan, bağı olan politik konular olduğunda burada onlar da tartışılıyor. şu son bir buçuk aylık süreçte ise at izi it izine karışmış durumda. arkadaşım artık durum öyle bir hal almış ki, selçuk inan güncel siyasi olaylarla ilgili demeç vermedi diye adamı linç etmeye çalışanlar bile türemiş sözlükte. bak bir demeç verir o tartışılır, amenna. ama adamın demeç vermemesi üzerinden adama sallayanlar var yahu. izan biraz.

    tribünde ve her türlü taraftar platformunda, siyasi görüş farklılığı nedeniyle ayrışmalar oluşması kimi mutlu eder?

    facebook, twitter, ekşisözlük ve benzeri sözlükler, siyaset içerikli onca forum sitesi, daha başka birçok sanal mecra bitti, koca koca paragraflarla galatasaray sözlük'de mi politika tartışalım?

    burada kalp kırmak kolay nasıl olsa, tartışılan kişinin nickinden başka bir anlamı yok gibi düşüncelere kapıldıysan, dur orada biraz. galatasaray aşkına bu sözlükte daha fazla yazma, git.
App Store'dan indirin Google Play'den alın