• 2376
    galatasaray'ı başarıya ulaştırıp bizleri böyle sevindireceklerse transferleri 34. hafta da yapabilirler benim için bi' mahsuru yok.

    sınava bir gün önce çalışmaya başlayan, öğrenci evinde bulaşıkları 2 haftalık olana kadar bekleyip öyle yıkayan, kredi kartı borcunu son gün hatta gecikmeli ödeyen, arkadaşının doğum gününü son saatte kutlayan sevgili taraftarlarımızın milyon dolarlar harcanan, günlerdir planlar yapılan, aylar öncesinden listeler hazırlanan transferlerin iki gün içinde bitmesini istemeleri de şahsen sikimde bile değil afedersiniz.

    nankörlüğün bile bi sınırı var. 2 senedir şampiyonluk kutluyorsun, şampiyonlar liginde çılgın atıyorsun, takımındasneijder var drogba var selçuk var burak var. var da var. hala neden alper'i fener almışmış. transferde geride kalmışız.holmen'i mi alsaydık biz de? kadlec'i mi alsaydık?

    gerçi aramızda onları bile haketmeyenler var.

    allah aşkına azıcık oturup yorum yapmadan izleyin. hiç transfer yapılmaz, takım ligi ilk 3'te bile bitiremez, şampiyonlar liginde gruplarda sonuncu oluruz o zaman istersen gel buraya destan yaz. ama şimdi her şey güzelken lütfen sus. sus da bu zamanın kıymetini bilen ve tadını çıkarmaya çalışan taraftarların hevesini kaçırma.

    lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın