• 2349
    malum karar açıklanmadan 2 gün önce yazmıştım demirören federasyonunun bizim lehimize bir karar verebileceğine gerçekten inanıyorlar mı diye (bkz: #1270116)

    ben saf bir şekilde inandıklarını düşünüyorum yoksa bir b planı emaresi görürdük. belki büyük çoğunluğumuz istemese de sonuçta alınması zorunlu kararlar olacaktı. bunun için ortak akıl ürünü sürekli tartıştığımız olası transferler var. misal yerli kaleci olarak onur kıvrak, tolga'nın bjk'ye transferi ile düşünülmeden bitti. en iyi yerli defans aykut demir ts'ye gitti. gökhan inler'le, arda turan'la görüşme yapıldı mı bilmiyoruz bile. kısaca bu 6+0+6 gerzekliği 2 yıl önceden biliniyordu ama 1-2 ay öncesine kadar ne bir eleştiri ne bir girişim olmadı yumurta kapıya dayanınca gündeme geldi ama nasıl olsa değişir düşüncesiyle günler boşa geçti. 3. hafta liderliğe oturan sondan 3. hafta şampiyonluğu ilan eden takım planlarına temmuz ayı itibariyle başlıyor.

    bak ben ortalama bir galatasaray taraftarı olarak bu yabancı sınırlamasını yaklaşık bir senedir düşünüyorum ne yapılabilir diye, en azından uefa'ya itirazınızı sezon içinde neden yapmadınız. sizdeki bu rehavet nereden geliyor anlamış değilim. senin bağlı olduğun federasyon hatta türk sporu kurumsal değil sen neyin kurumsallığının peşindesin gerekirse masaya yumruğunu vurup indireceksin o federasyonu. bizim memlekette kurumsallık budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın