• 2332
    yine yeni yeniden dünyanın en saçma eleştirilerine maruz kalmak üzere olan yönetim.

    erhan telli tadında "fatih terim'i çok üzdü bu yönetim" edebiyatı yapmayalım artık. tutmasın. prim vermeyelim şu tarz haberlere/yorumlara. ünal aysal gibi futboldan anlamadığını daha göreve geldiği ilk gün deklare etmiş bir adamın ve onun yönetiminin önüne gelen topçuyu hele de fatih terim'e danışmadan transfer edebileceğine ihtimal veriyor musunuz? ya da fatih terim'in ısrarla istediği bir adama "istemezük" çekebileceklerini gerçekten düşünüyor musunuz?

    geçen sene de çok oldu bu tarz muhabbet. tiksinti geldi. güzel kardeşim fatih terim hocamızla empati yapmak isterken aslında ona hakaret ettiğinin farkında değilsin?

    eğer fatih terim gerçekten imparator ise teknik direktörlük yaptığı kulübe gelen giden oyuncuya karar veremeyecek mi?

    görüyor ve arttırıyorum o oyuncuların alacakları maaşlara kadar müdahil olamayacak mı? eğer bunu bile yapamıyorsa ne anladım ben öyle imparatorluktan?

    hocanızı yönetiminizi sevin. iyi işler çıkarıyorlar işte. husumet yaratmaya gerek yok. transferde şu ana kadar başarılı hamlelerimiz kadar başarısız hamlelerimiz de mevcut. kaldı ki daha yabancı kontenjanı muhabbeti netleşmiş değil. biraz sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın