• 15397
    “futbol federasyonu’nu anlamakta ciddi anlamda sıkıntı çekiyorum. mali genel kurul’da türk futboluna yararlı konular tartışılmadı. türkiye’de amatör futbola ayrılan bütçe 11 milyon tl, tff personel giderleri ise 65 milyon tl! bu çok çarpık bir organizasyon. eş dost, ahbap çavuş ilişkilerle yönetimler oluşturulamaz.”

    “kulüplerin kontrat vadelerine göre bir çözüm üretilebilirdi. türkiye’de ‘ben yaptım oldu’ mantığı egemen oldu. bu durum da her platformda sıkıntı nedeni oluyor ve ülkenin tüm katmanlarında sıkıntı yaşanıyor, böyle bir zorlama olmamalı ve herkesin fikri dinlenerek karar verilmeli.”

    ''tff kâr amaçlı bir kurummuş! ben bunu bilmiyordum! madem kâra geçtiler tebrik ediyorum, yönetenlere de bonus dağıtsınlar bari! yönetenler yönettikleri toplumla ayrı düşerlerse, bu iş uzun gitmez. tff’nin bu zihniyetle uzun süre sağlıklı gitmesi beklenemez. gençlere yatırım yapmayan bir anlayışın başarı yakalaması mümkün müdür?”

    “galatasaray adası konusunda da ciddi sıkıntı var. galatasaray’ın ada konusunda mali kayıpları şöyle açıklanabilir: ‘çok çok çok milyon dolarlar!’ rakam vermeyeceğim ama çok çok çok milyon dolarlar durumun vehametini ve rakamın büyüklüğünü anlatır sanıyorum. kapalı söylüyor, detaylara girmiyorum fakat galatasaray adası kontrat şartları konusu ve konumuyla ilgili çok ciddi imaj kaybı, çok ciddi yakışıksızlık, çok ciddi yanlışlıklar söz konusudur. mayıs 2014 yeni sözleşme zamanıdır, gereken yapılmak zorunda, galatasaray camiasının dikkatini çekmek istiyorum.”

    “seçimle ilgili atmosferin bir an önce dağıtılması gerek ve daha iyi bir galatasaray için gerekli çalışmalar yapılacak. çıkış trendimizi devam ettirmek, galatasaray’ın başarılarını tüm dünyaya kabul ettirecek performansı sağlamalıyız. şahısların değil galatasaray’ın hizmetindeyiz bu detay iyi anlaşılmalı ve yorumlanmalı. bu hizmet var olduğumuz müddetçe asla sekteye uğramayacak ve her daim devam edecek, herkes böyle bilmeli.”

    “tff’nin türk futboluyla alakası yoktur. 10. sıradan 54. sıralara geldik. bu düzen devam ettiği sürece futbolumuzla ilgili hiçbir ümidimin olmadığını da belirtmek isterim. türk futbolunun hayrına hiçbir şeyin tartışılmadığı bir toplantı yaşandı ankara’da. galatasaray’ın da tff genel kurulu’na sadece iki kişiyle gitmesi yanlıştır. orada tam kadro temsil edilmemiz gerekirdi.”

    “biz galatasaray’ın hizmetindeyiz, hiç kimsenin emrinde değiliz. bu ince detayın iyi anlaşılması gerekir. galatasaray ve tüm yapılanma organizasyonlarında kurumsallığı seviyoruz ve yaşam tarzımız da o zaten. geçen zaman diliminde başkan’ın seçim kararı almasının gerçek sebebini açıklamaması manidar. bu konu net olarak ortaya konulmalı!”

    (bkz: adnan öztürk)
App Store'dan indirin Google Play'den alın