resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6181
    olayları hala siz biz diye ayıranlar tarafından, fişlemeye maruz kalmış teknik direktörümüz. evet aynen öyle, bu gözler onu da gördü, akp silahtarları tarafından fişlemeye maruz kalmıştır.

    ben sana akp'lisin diye mi kızıyorum sanıyorsun? ben sana sırf akp'ye oy verdiğinden; yaptıkları her zulme, her riyakarlığa destek çıkıyorsun diye kızıyorum. düşünmeden, empati yapmadan, akp savunuyorsun, direnenlere terörist diyorsun, hakkı halka teslim etmiyorsun. ülke bu kadar karışmışken, miting yaparak, oylarını kemikleştirmeye çalışan, koltuğunu korumaya çalışan, ülkeyi bölünmeye götürmeye çalışan "devlet görevliler"ine; arkadaşlarını, komşularını satarak kol kanat geriyorsun diye kızıyorum. madem katılmıyorsun halkın direnişine, sus otur yerine hala niye oyuna gelip, siyasi amaçlar uğruna, haksızlığa uğradığını düşünen insanlara karşı çıkıyorsun, provake ediyorsun?

    milletvekili değilsen, akp çalışanı değilsen, bundan bir çıkarın yoksa; neden topçu kışlasına karşı çıkanlara, içki yasağına karşı çıkanlara, giyinişimizi beğenmeyen başbakan'a karşı çıkanlara, yaşamıza her gün her an müdahale eden başbakana karşı çıkan insanlara karşı çıkıyorsun? topçu kışlası yapılırsa sana ne yararı olacak? yapılmazsa ne kaybedeceksin? sana bir faydası mı var? maşa olma, aklını kullan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın