NBA Final Rövanş Maçı
03:00 American Airlines Arena
103 - 84
  • 3
    serinin ilk maçında gördüğüm kadarıyla san antonio'nun şampiyonluk şansı çok düşük. maçı almalarına rağmen söylüyorum bunu. ilk maçta kırılma noktalarının hepsinde şans spurs'den yanaydı. miami ne zaman farkı açmaya başlasa saçma sapan işler oldu, fark kapandı. miami seriyi 6 ya da 7 maçta alacaktır diye tahmin ediyorum. şans her zaman spurs'den yana olamaz.

    bu maç miami için çok kritik. kaybetseler şampiyonluk şansları çok düşer, evet ama daha önemli bir konu var. bu maç wade ve bosh'ın üzerlerindeki ölü toprağını atmaları için bulunmaz bir fırsat. eğer atarlarsa o ölü toprağını, spurs'ün hiç şansı kalmaz.

    spurs cephesinin yapması gereken de ilk maçtaki gibi maça tutunmayı ister şansla, ister bireysel becerilerle gerçekleştirmek. seri boyunca geriden gelmeye alışmaları lazım, maçı alıp götüremezler miami karşısında. gary neal ve danny green'in performansları çok kritik. onların gününde olmaları demek parker'ın elini kolunu sallaya sallaya penetre etmesi demek.

    ha bu arada mike miller efsane oynuyor. bugün 3. çeyreğin sonlarına doğru miami maçı kopartacak bana göre, mike miller'ın büyük katkısı olacak.

    zevkli bir maç olur inşallah. benim gönlüm miami'den yana, ancak miami şampiyon olmasa da çok üzülmeyeceğim, gelmiş geçmiş en iyi uzun forvet olan duncan kariyerinin son yıllarında bir yüzük daha almış olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın