aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2582
    "olay siyasileşmiştir!" zırvasıyla eylemlere desteğini vermeyen veya destek vermeyin mesajı gönderen güruh.

    bütün topluluklar halkın bir parçasıdır. siyasi, etkin, mezhebi, vs. bunun örnekleri arttırılabilir. bu eylemler ilk başladığı gün de bu gruplara mensup olan ayrı ayrı insanlar bir araya gelmişti. ve herkes hakkını aradığı için oradaydı. insanlar bunu bir model kabul edip benimsediler ve bu eylemlere herkes destek vermeye başladı. ve şu da çok salakçadır ki bu toplumun zaten %85'i bir siyasi topluluğa mensuptur! ne demektir "olay siyasileşiyor ve biz işin içine karışmıyoruz!"? başkalarının siyasi görüşüne saygı ile hakları istemeyi nasıl aynı kefeye koyar bu metni yazan ve onaylayan güruh. emperyalistlere karşı verilen halk mücadelesi her hangi bir ideolejiden bağımsız siyasi bir hareket değil midir?

    örnek vermek gerekirse manu chao konserlerinde gs forması giyer ve bu takım emperyalistlerle mücadele ediyor der. bu siyasi bir hareket değil midir? siyasi hareket illa ki bir bayrak altında mı olmalıdır? bir yerde toplanmak ve hak aramak için veya yanındakini korumak kollamak için insan olmak yetmiyor mu?

    edit: belirtmeden geçemeyeceğim. ultraslan galatasaray konusundaki hayal kırıklığımdır. bunu tarif edemem! belki kaş yapmaya çalıştılar; ama yaptıklarıyla göz oymaya devam ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın