aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2562
    açıklamanın üzerine yapılan yorumlar herkesin kendi fikridir ama 23 nisan ve 19 mayıs hakkında pankart açılmıyor demek için kör olmak gerek. bu tarihlerle alakalı pankartlar çok kez asıldı. sami yen zamanlarında ve bu yıl o pankartlar vardı ancak 2011-12 sezonu konusunda fikrim yok tribünde bulunamadığım için. zaten o sezon reklam anlaşması nedeniyle türk telekom pek izin vermiyordu. 2012-13 sezonunda izin alındı. hatta 23 nisan ile 19 mayısı geçtim,18 mart tarihinin resmi tatil olması için pankartlar asıldı çok defa.

    ekleme: başkan veysel giley twitter hesabından bu açıklamayı satır satır kopyalayarak yaptı. tweetlerden birinde bu eylemi desteklediğini de söyledi ama bu tweet ultraslan'dan yapılan açıklamada yer almadı ve sadece saygı duyulduğu söylendi. davranış ve uygulama gayet uyumlu. herkesin fikri var. ultraslan'ın tayfa grubu içerisinde de bu konuda fikir ayrılıkları var ama kimisi eylemde yer alırken kimisi eleştirisini yapıyor kimse de kimseyle tartışmıyor.

    bakın herkesin yorumlamasına kalmış bu eylem. ben açıkça söylüyorum hükümet karşıtı bir insanım. orada da yer almak isterdim istanbul'da olsaydım ama gelip herkesin benim gibi ya da bizim gibi düşünecek hali yok. onlar da böyle düşünerek herkesi serbest bıraktılar. olay bundan ibaret. sanki başka bir ülkeyle savaş çıkmış da ultraslan katılmamış gibi yorumlamaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın