aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2531
    şuanda ve daha öncesinde taksim'de bir çok galatasaraylı varken gelip ultraslan orada değil demek hangi vicdana sığıyor anlamıyorum. herhangi bir maçta bir pankartın kıyısında köşesinde ya da tamamında ultraslan yazıyor diye reklamcı damgası vurulan grup şimdi de pankartları ortada yok diye mi gitmedi deniliyor? acaba buradan kaç kişi ultraslan grubunun içindekileri sima olarak tanıyor? ben şahsen bir çoğunu tanıyorum. olaylar sırasında şehir dışında olmama rağmen sosyal medyada bu kişilerin fotoğraflarını çok kez gördüm. orada bir çok ultraslan üyesi vardı. illa ki biz buradayız deyip reklam mı yapmak gerek?

    bir de şu açıdan bakalım. fenerbahçe,beşiktaş ya da şuan türkiye'deki herhangi bir kulübü düşünün. herkes için sezon bitmiş ve düşünülecek bir maç veya yapılacak bir organizasyon yok. galatasaray ise 20 küsür yılın ardından basketbolda şampiyonluğa koşuyor. şimdi eylemler için bir organizasyon yapılsa eyleme karşı olanlar çıkıp 'siyasete karışacaklarına yıllar sonra gelecek şampiyonluğa odaklansınlar' gibisinden yorum yapmayacaklar mıydı? yapacaklardı. varsayım falan da değil adım gibi eminim. hatta oraya gidenleri bu şekilde eleştiren arkadaşlar bile vardı twitter'da.

    sonuç olarak ultraslan çok doğru tavır takınmıştır. ne kimseye eyleme katıl demiştir ne de katılma. herkesi serbest bırakmıştır. ayrıca 5 haziran 2013 galatasaray banvit basketbol maçı öncesi salonda ultraslan'ın bulunduğu orta kısmın solunda eylem yanlısı tezahüratlar maçla alakası olmaması sebebiyle kendi içinde bastırılmış ama maç sonunda sebo reis'in hemen yanında eylemi destekleyen tezahüratlara kimsenin müdahalesi olmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın