• 514
    elimizde hamit, burak, semih, selçuk, umut gibi üst düzey 5 tane türk futbolcu var. artı engin gibi bir değer emre, yekta, sabri gibi her daim görevini yerine getiren cengaverler var. necati takıma geri dönüyor. aslında halihazırda bile en kaliteli türk futbolcu kadrosu bizde. üzerlerine arda, gökhan inler ve nuri şahin'i de transfer edersek kimseyi tehdit etmemize, havuzdan çekiliriz nidaları atmamıza gerek kalmaz. zaten belli ki yönetim uzun vadede yurt dışına ve alt yapıya takıma türk pasaportlu futbolcuları kazanmak için büyük yatırımlar yapacak. yerli kalitesi olarak asla sırtımız yere gelmez.

    sonuç itibarıyla biz gerekeni yaparsak zaten rekabet etmek isteyecek fenerbahçe, beşiktaş yabancı sınırını kaldırtmak için en fazla önümüzdeki sezon sonunda gereken desteği verirler.

    kaldı ki aziz yıldırım da biliyor. bu sezon da şampiyon olamazsa o koltuğu bi tarafına sokar fenerbahçe taraftarı. imza kampanyası açarlar yargıtay'da ki dosyanın hızlı şekilde dönmesi için. yani biz gökhan inler, arda ve nuri transferlerini bitirebilirsek zaten bir bakmışız yabancı sınırı yine gece yarısı yapılan operasyonla kalkmış...
App Store'dan indirin Google Play'den alın